A nagyszabású esemény minden korosztálynak kínál programot a Liszt Ferenc Kulturális Központban a Munkácsy teremben és a Petőfi Színházban. Pro Kultúra Sopron programok több helyszínen online jegyvásárlási lehetőséggel.

SOPRONI ÜNNEPI HETEK kulturális fesztivál Június 17.

. 7812 ember kedveli 44 ember beszél erről 3232 ember járt már itt. A Soproni Petőfi Színház a fertőrákosi barlangszínház és a Pro Kultúra közművelődési csoportjai munkatársai a művészeti állomány készen állnak a májusi nyitásra az évad folytatására az előadások pótlására. Pro Kultúra Sopron Sopron.

Fenntart minden a lap bármely részének bármilyen módszerrel technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. SOPRONI ÜNNEPI HETEK kulturális fesztivál Június 17. Szerda Ivó Milán EUR.

36 99 517-517 36 99 517-518 Fax. My Land Presser – Dalok régről és nem régről – Presser Gábor szerzői estje. 9400 Sopron Liszt Ferenc u.

Performance Event Venue. 36 99 517-534 szerkesztosegsopronitemahu. FERTŐRÁKOSI KŐFEJTŐ ÉS BARLANGSZÍNHÁZ Program 2016.

Soproni Tündérfesztivál a gyerekek soproni fesztiválja Június 25 Deák-tér. A Pro Kultúra Sopron Nonprofit Kft. Ma délután négykor tartják Sosztarich András kiállításának megnyitóját a Liszt-központbanA festmények grafikák már a falakon vannak További hétvégi programokat is várják az érdeklődőket.

PRO KULTÚRA SOPRON Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság – rövid céginformáció 20210518 napon. Pro Kultúra Sopron Nonprofit Kft. Budapest Bár Bagossy Brothers Company koncert Pendelyes Gálaműsor.

Között kerül sor a 25. 7817 ember kedveli 270 ember beszél erről 3232 ember járt már itt. Pro Kultúra Sopron címkéjü cikkek listája.

Pillanatkép 15 éves a Soproni Fotóművészeti Kör Július 10-ig Munkácsy-terem. SopronDrum – David Friedman Solo Performance Stanley Clarke Band Recirquel Újcirkusz Társulat. Fehér László Kossuth-díjas festőművész kiállítása Június 17.

A Kultúra Pont Neked ajánlóműsorunk rendkívüli kiadásában Pataki András a cég ügyvezetője beszél a folytatásról valamint a következő. Különleges művészi produkciókat és népszerű előadókat hoztunk el Sopronba mondta el Horváth Zoltánné a Pro Kultúra Sopron ügyvezető igazgatója annak kapcsán hogy véget ért a Soproni Ünnepi Hetek rendezvénysorozat de a nyár hátralevő részében sem maradnak programok nélkül a soproniak és. Jegyvásárlás az Pro Kultúra Sopron Nonprofit Kft.

Pro Kultúra Sopron Sopron Hungary. Pro Kultúra Sopron Sopron. Pro Kultúra Sopron Nonprofit Kft.

350 9C Sopron Médiaportál. 7822 likes 108 talking about this 3232 were here. 36 99 517-542 email.

FERTŐRÁKOSI KŐFEJTŐ ÉS BARLANGSZÍNHÁZ Program 2016. Közel 23000-en látogattak el a Soproni Ünnepi Hetek rendezvényeire. Pillanatkép 15 éves a Soproni Fotóművészeti Kör Július 10-ig Munkácsy-terem.

Vissza az oldal elejére. Pro Kultúra Sopron Tel. Pro Kultúra Sopron-programajánló a hétvégére.

A Tavaszi Napok rendezvénysorozata már régi hagyomány Sopronban melyet a Pro Kultúra Sopron Nonprofit Kft. 9400 Sopron Liszt Ferenc utca 1 99517-500 felelős. Jegyvásárlás az Pro Kultúra Sopron Nonprofit Kft.

Az wwwsoproniszinhazhu adatbázisait illetően mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a Pro Kultúra Sopron Nonprofit Kft-t illeti meg. A Filharmónia Budapest és Felső-Dunántúl Kht. Soproni Tündérfesztivál a gyerekek soproni fesztiválja Június 25 Deák-tér.

és a Pro Kultúra Sopron Kft. Régi Zenei Napok rendezvénysorozatára. Fehér László Kossuth-díjas festőművész kiállítása Június 17.

Category: Sopron